NASZE PIWO WARZĄ
GŁÓWNY PIWOWAR
Tobiasz Jagiełło

Absolwent kierunku Biotechnologia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Pracę zawodową rozpoczął w browarze Witnica. Zebrane doświadczenie pozwoliło objąć mu stanowisko głównego piwowara w browarze Wyspa Młyńska w Bydgoszczy, skąd trafił do podwarszawskiego BeerLab. Miejsca, które pozwoliło mu realizować śmiałe eksperymenty. Ulubiony styl piwny Tobiasza to porter bałtycki – piwowarski skarb Polski; styl wymagający, ale przez to bardzo złożony i jedyny w swoim rodzaju.

PIWOWAR
Filip Gabryel

Pierwszą domową warkę uwarzył w 2015 r, od tego czasu nie ustaje w poszukiwaniach lepszego smaku. Współtwórca sukcesów osiąganych przez nasze piwa w konkursach krajowych i międzynarodowych. W celu dążenia do jeszcze lepszego zrozumienia procesu produkcji piwa podjął studia na Uniwersytecie Przyrodniczym na kierunku technologia żywienia.

ZOBACZ...
Nasze Piwa
Nagrody
Piwowarzy
Jak powstaje nasze piwo
Style piwne
Warsztaty piwne
POZNAJ NASZE PIWA
Piwo dolnej fermentacji o jasnozłotej barwie, słodowym smaku oraz chmielowym aromacie.
Ciemne piwo górnej fermentacji, porter w stylu Irish Stout.
Piwo górnej fermentacji, w niemieckim stylu hefeweizen.
Piwo dolnej fermentacji o bursztynowej barwie.
Piwo górnej fermentacji w stylu American Pale Ale.
Piwo leżakowane w beczkach.